SC12000iF

Katerangan pondok:

· Desain Inverter Bingkai Terbuka Canggih: 30% langkung tenang sareng 25% langkung hampang tibatan generator 8500-watt tradisional, ditambah inverter ieu ngan ukur ngahasilkeun Daya Bersih, sareng Modeu Ékonomi ngahémat suluh.

· Listrik Mimitian: The merenah listrik push-tombol mimiti ngawengku batré a

· Téknologi Tenang sareng Waktos Jalankeun Dipanjangkeun: 76 dBA saé pikeun proyék salajengna atanapi cadangan bumi anjeun, kalayan 9000 watt awal sareng 8500 watt jalan dugi ka 12 jam waktos jalan dina béngsin

· Intelligauge: Monitor tegangan, frékuénsi sareng jam operasi kalayan gampang.Paké kaen beueus pikeun ngabersihan surfaces exterior generator nu


Rincian produk

Tag produk

a

Rincian produk

· Desain Inverter Bingkai Terbuka Canggih: 30% langkung tenang sareng 25% langkung hampang tibatan generator 8500-watt tradisional, ditambah inverter ieu ngan ukur ngahasilkeun Daya Bersih, sareng Modeu Ékonomi ngahémat suluh.

· Listrik Mimitian: The merenah listrik push-tombol mimiti ngawengku batré a

· Téknologi Tenang sareng Waktos Jalankeun Dipanjangkeun: 76 dBA saé pikeun proyék salajengna atanapi cadangan bumi anjeun, kalayan 9000 watt awal sareng 8500 watt jalan dugi ka 12 jam waktos jalan dina béngsin

· Intelligauge: Monitor tegangan, frékuénsi sareng jam operasi kalayan gampang.Paké kaen beueus pikeun ngabersihan surfaces exterior generator nu

Analisis fungsi

SC12000iF_7

Parameter produk

Modél SC12000iF
Frékuénsi 50Hz / 60Hz
kakuatan dipeunteun 8500W
kakuatan Max 9000W
Tegangan AC 120V / 240V
Sistim ngamimitian Recoil / E-mimitian
Kapasitas suluh 40L
waktos ngajalankeun (50% -100% beban) 6-12h
Modél mesin SC460
Tingkat Noise (@1/4 beban, 7m) 76dB
Diménsi 710 x 536 x 630 mm
Beurat bersih 83 kg

1.100% KAWAT TAMBAGA Full Power, Hirup Panjang.
2.MORE tiiseun MUFFER Low noise dina 76db ti 7m.
3.FREQUENCY konvérsi Dipeunteun frékuénsi 50Hz, DC kaluaran 12V / 5A, applicability kuat.
4.WITH steels AND cecekelan Gampang mindahkeun kalawan steels jeung cecekelan.Beurat bersih: 83kg, Tangki bahan beuleum: 15L Ukuran: 710x536x630mm

Keunggulan Perusahaan

b

Kami nganggo prosedur anu ketat sareng lengkep pikeun mastikeun yén produk ahir mumpuni sareng ngaleuwihan ekspektasi pangguna urang.

Sertipikat

hdht

FAQ

1.Saha urang?

Kami dumasar di Guangdong, Cina, mimitian ti 2021, ngajual ka Amérika Kalér (20,00%), Éropa Wétan (20,00%), Amérika Kidul (15,00%), Afrika (10,00%), Asia Tenggara (5,00%), Éropa Kulon (5,00%), Amérika Tengah (5,00%), Éropa Kalér (5,00%), Éropa Kidul (5,00%), Asia Kidul (5,00%), Asia Wétan (3,00%), Oceania (2,00%).Aya total ngeunaan 15-30 urang di kantor urang.

2.Kumaha urang tiasa ngajamin kualitas?

Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;

Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3.jasa naon bisa kami nyadiakeun?

Narima kaayaan pangiriman: FOB, CFR, CIF, EXW;

Metode Pembayaran Ditampa: Transfer Kawat, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Tunai;

Basa: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Perancis, Rusia, Korea, Hindi, Italia

4.Kumaha anjeun ngadamel bisnis urang jangka panjang sareng hubungan anu saé?

Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;

Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami